phpBB3 StylesPlantillas Web

Konkurs doładowań - Wygraj roczne doładowania telefonu

Konkurs doładowań - Wygraj roczne doładowania telefonu

Postprzez Robert w 06 Lip 2009, 20:31

Witam.
Mam pytanie - dotyczące aktualnego konkursu jak w tytule - zgłosiłem już jedno doładowanie - i planuję przed końcem trwania konkursu zgłosić jeszcze jedno - ale mam problem - używam kilku adresów poczty e-mail - i nie pamiętam jaki adres wpisałem za pierwszym razem - jeśli w drugim zgłoszeniu wpiszę inny adres e-mail - to te zgłoszenie będzie potraktowane jako innej osoby - oczywiście pozostałe dane bez zmian (poza kwotą doładowania ale to nie ma wpływu przecież) ?
Czekam na odpowiedź - z góry dziękuje !

Pozdrawiam
Robert
Robert

Re: Konkurs doładowań - Wygraj roczne doładowania telefonu

Postprzez ziomek w 08 Lip 2009, 08:39

Mail chyba nie ma znaczenia, w formularzu proszą o PESEL więc chyba identyfikacja odbywa się na jego podstawie. Mail służy raczej do celów kontaktowych. Tak mi się przynajmniej wydaje, poczekajmy na odpowiedź kogoś bardziej zorientowanego:)
ziomek

Postprzez Kroton w 08 Lip 2009, 08:52

Robert napisał(a):Witam.
Mam pytanie - dotyczące aktualnego konkursu jak w tytule - zgłosiłem już jedno doładowanie - i planuję przed końcem trwania konkursu zgłosić jeszcze jedno - ale mam problem - używam kilku adresów poczty e-mail - i nie pamiętam jaki adres wpisałem za pierwszym razem - jeśli w drugim zgłoszeniu wpiszę inny adres e-mail - to te zgłoszenie będzie potraktowane jako innej osoby - oczywiście pozostałe dane bez zmian (poza kwotą doładowania ale to nie ma wpływu przecież) ?
Czekam na odpowiedź - z góry dziękuje !

Pozdrawiam
Robert

Witam,

O ile wiem weryfikacja następuje po imieniu i nazwisku uczestnika, PESELu i adresie pocztowym, ale z pewnością łatwiej jest weryfikować, gdy wszystkie dane są zgodne. Zgłaszając kolejną transakcję dopilnuj, żeby zgadzały się przynajmniej wymienione powyżej dane osobowe, to na pewno transakcja zostanie prawidłowo zaliczona.

Pozdrawiam,

KROTON
Kroton
Administrator

Dołączenie: 28 Paź 2008, 10:49

Postprzez Robert w 08 Lip 2009, 09:50

[quote="Kroton"]

Witam,

O ile wiem weryfikacja następuje po imieniu i nazwisku uczestnika, PESELu i adresie pocztowym, ale z pewnością łatwiej jest weryfikować, gdy wszystkie dane są zgodne. Zgłaszając kolejną transakcję dopilnuj, żeby zgadzały się przynajmniej wymienione powyżej dane osobowe, to na pewno transakcja zostanie prawidłowo zaliczona.

Pozdrawiam,

KROTON[/quote]

Dziękuje za odpowiedź - oczywiście pozostałe dane będą się zgadzać - pisałem zresztą o tym w moim poście - przecież nagle nie zmieniłem adresu czy PESELl'u :)
Chodziło tylko o ten adres mailowy - zazwyczaj pamiętam jaki gdzie wpisuję bo mam je dość "rozdysponowane" na te np. związane z konkretnym bankiem czy Allegro itd. - ale tutaj nie mam pewności czy wpisałem ten co zawsze - więc stąd moje pytanie i wątpliwości ...
Pozdrawiam !
Robert
Robert

Postprzez Kroton w 08 Lip 2009, 14:44

Nie ma sprawy,

Pozdrawiam,

KROTON
Kroton
Administrator

Postprzez Limonka w 26 Lip 2009, 07:27

Jest ktoś zorientowany, kiedy będą wyniki pierwszej edycji?
Limonka

Postprzez Kroton w 27 Lip 2009, 08:51

Witam,

Zgodnie z regulaminem nagrody powinny zostać przesłane do uczestników do 15 sierpnia.

Pozdrawiam

KROTON
Kroton
Administrator

Postprzez Limonka w 27 Lip 2009, 11:32

Czyli trzeba czekac na listonosza :)
Limonka

Postprzez limonka23 w 18 Sie 2009, 14:37

Pierwsza edycja została już roztrzygnięta?
limonka23

Postprzez mench w 23 Sie 2009, 09:30

Witam
czy karty zostaly juz przesyłane?? Termin juz minął, a jeszcze listonosza nie było.
Gdzie można znaleźć listy osób, które wygrały roczne doładowanie?

Pozdrawiam
kborowczyk@vp.pl
mench

Następna

Powróć do Doładowania telefonów na kartę

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość